Banja Nena Naile, Kosovë - Kllokot
+383 44 666 006

Kontakti

Kontakti

  Emri dhe Mbiemri (*)

  E-mail (*)

  Subjekti

  Mesazhi juaj

  Lokacioni

  Spitali Special me Terapi Fizikale dhe Rehabilitim Banja Nëna Naile, gjendet në kilometrin e pesëmbëdhjetë të magjistrales Ferizaj - Gjilan komuna Kllokot. Respektivisht 55 km larg kryeqytetit të Kosovës - Prishtinës.

  Scroll to top Thirr Tani