Banja Nena Naile, Kosovë - Kllokot
+383 44 666 006

Mjekimet

 

 • Sëmundjet reumatike artikulare dhe ekstra artikulare-degjenerative, inflamatore, metabolike.
 • Sëmundjet neurologjike të Sistemit nervor: parezat dhe paralizat periferike ose qëndrore, gjendjet pas insulteve cerebro-vaskulare( sulmit në tru ), neuralgjitë, neurozat, depresioni etj.
 • Gjendjet post traumatike ( pas lëndimeve të kockave, muskujve, tetivave, ligamenteve, nervave )
 • Rehabilitimi pas frakturave, kontuzioneve, distorzioneve, luksacioneve, etj .
 • Intervenimet operative dhe korrektuese të aparatit lokomotor,
 • Rehabilitimi pas amputimeve të gjymtyrëve etj.
 • Sëmundjet Kardiovaskulare-rehabilitimi sekondar pas infarktit të miokardit, sëmundjeve kronike të qarkullimit periferik të gjakut pa ndryshime të mëdha trofike etj.
 • Sëmundjet e traktit digjestiv-gastritet, duodeniti, ulcera e lukthit dhe duodenit, kolecistitet kronike etj.
 • Sëmundjet e sistemit urinar-inflamacionet kronike të traktit urinar, mikrolitiazat etj.
 • Sëmundjet e lëkurës-ekzemat, psoriaza, akna vulgaris etj.
 • Sëmundjet gjinekologjike-inflamacionet kronike të organeve gjenitale, steriliteti etj.

Përveç terapive natyrale me ujë termomineral dhe peloidë, Spitali Special me Terapi Fizikale dhe Rehabilitim Banja Nëna Naile ofron edhe terapitë më të sofistikuara shëruese dhe rehabilituese si:

Elektroterapia
• Kineziterapia
• Balneoterapia
• Hidroterapia
• Parafinoterapia
• Termoterapia
• Magnetoterapia
• Terapia me laser
• Mehanoterapia
• Sonoterapia
• Fototerapia

Scroll to top Thirr Tani