Banja Nena Naile, Kosovë - Kllokot
+383 44 666 006

Rooms & Rates

Standard Rooms

Dhoma me 1 dhe 2 shtretër

Dhomat me 1 dhe 2 shtretër janë të pajisura me, kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllovike, frigorifer, balkon, banjo me uje te ngrohte termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjezin, drekën dhe darkën.

Shiko më shumë

Dhoma 3 shtretërshe

Dhomat janë të pajisura me tre shtretër, kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllovike,frigorifer, balkon, banjo me ujë të ngrohtë termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjezin, drekën dhe darkën.

Shiko më shumë

Apartament

Apartamentet janë të pajisura me dhomë gjumi dhe dite me dy kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllovike, frigorifer, balkon, banjo me ujë të ngrohtë termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjezin, drekën dhe darkën.

Shiko më shumë

VIP Apartament

VIP Apartamentet janë të pajisura me dhomë gjumi dhe dhomë dite ekskluzive, me Plasma TV me lidhje kabllovike, frigorifer, balkon, banjo ekskluzive me xhakuzi me ujë të ngrohtë termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjezin, drekën, darkën, turmalinën dhe masazhën kineze.

Shiko më shumë

Deluxe Rooms

Papaya Deluxe

Decorated with an artful tropical flair, Papaya features a queen four poster bed and a private bath. You enter by walking through the garden.

399/night
Book this room

Bamboo Deluxe

The name says it all! Decorated with a fresh tropical flair, features a king bed and a private bath with shower.  You enter by walking through.

349/night
Learn more

Queen Suite Delux

A spacious ground floor room in our cottage is tropically decorated with bamboo accents, casual but still sophisticated.

279/night
Learn More
Scroll to top Thirr Tani