Banja Nena Naile, Kosovë - Kllokot
+383 44 666 006

Rooms

Dhomat

Dhoma me 1 dhe 2 shtretër

Dhomat me 1 dhe 2 shtretër janë të pajisura me, kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllovike, frigorifer, balkon, banjo me uje te ngrohte termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjezin, drekën dhe darkën.

Shiko më shumë

Dhoma 3 shtretërshe

Dhomat janë të pajisura me tre shtretër, kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllovike,frigorifer, balkon, banjo me ujë të ngrohtë termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjezin, drekën dhe darkën.

Shiko më shumë

Apartament

Apartamentet janë të pajisura me dhomë gjumi dhe dite me dy kanape, mobilje rrobash, me TV me lidhje kabllovike, frigorifer, balkon, banjo me ujë të ngrohtë termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjezin, drekën dhe darkën.

Shiko më shumë

VIP Apartament

VIP Apartamentet janë të pajisura me dhomë gjumi dhe dhomë dite ekskluzive, me Plasma TV me lidhje kabllovike, frigorifer, balkon, banjo ekskluzive me xhakuzi me ujë të ngrohtë termomineral.

Pansioni i plotë përfshin terapitë e përshkruara nga mjeku, mëngjezin, drekën, darkën, turmalinën dhe masazhën kineze.

Shiko më shumë
VËREJTJE
Në çmime është përfshirë kontrolla mjekësore së bashku me terapitë që i përcakton mjeku dhe pansioni i plotë respektivisht fjetja dhe ushqimi tri herë në ditë, gjersa për përcjellësit në çmim është i përfshire vetëm ushqimi dhe fjetja.
Ky sqarim ka të bëjë për të gjithë klientët tanë dhe është i vlefshëm për të gjitha dhomat në objektet tona.​
Scroll to top Thirr Tani