Banja Nena Naile, Kosovë - Kllokot
+383 44 666 006
 • A Weekend To Remember

  Book & Get 20% OFF!
  We focus on giving honest, discreet service. We see ourselves as leading craftsmen in the world of hospitality.
  View Rooms
 • Turning Moments

  Into Memories For Our Guests.
  Leader in the global hospitality industry, with a distinctive collection & a worldwide reputation for excellence.
  About the Inn
 • Luxurious Amenities

  Make a Reservation Today!
  Leader in the global hospitality industry, with a distinctive collection & a worldwide reputation for excellence.
  Reserve a Room
MORE ABOUT

The Happy Inn

It Is The Perfect Escape

The resort flows gracefully along the Eastern Shore, canopied by ancient oaks and caressed by bay breezes. It is a setting made for total relaxation, and the luxurious 9,000-square-foot european style spa is its crown jewel.

Today, the house has been revived to show off its full glory. Dean and Paul were instrumental in treating the house to the period ornamentation they feel it deserved.  The Happy Inn still retains many of its original features.

Rooms
Years in Business
Employees
Customer Satisfaction
%
CHECK OUT OUR

Featured Rooms

Sauna Turmaline

Në kuadër të kompleksit S.S.T.F.R Banja Nëna Naile përveq terapive të njohura fizikale punon edhe Sauna Turmaline e cila bënë të mundshëm trajtimin e një numri të konsiderueshëm sëmundjesh dhe duke kontribuar në zbukurim, humbje peshe, formësim trupi, për të shëruar dhimbjet e qafës, shpatullave, belit, këmbëve si dhe tendosjet e muskujve.
Turmalina mund të përshpejtojë qarkullimin e gjakut dhe metabolizmin, të nxjerrë jashtë toksinat dhe të balancojë vlerën e pH njerëzor

Sauna Turmaline trajton dhe është veçanërisht e dobishme si në vijim:
1. Sistemi i frymëmarrjes: pezmatim i grykës, rhinit, bronkit kronik, astëm bronkiale;
2. Sistemi qarkullues: hipertension i tipit I dhe II, hiperlipemi, arteriosklerozë, trombozë cerebrale, sëmundje e arterieve koronare të zemrës;
3. Sistemi nervor: neurasteni, pagjumësi, kokëdhembje nervore, simptoma të ngacmimit nervor të funksionimit të sistemit gastrointestinal, neuralgji e nervit trigemin, diarre nervore;
4. Sistemi i tretjes: ulcera gastrike, pezmatim i ezofagut, kolit alergjik, kapsllëk, diarre nervore;
5. Sistemi endokrin: diabeti i llojit II, probleme të menopauzës, sindroma premenstruale, hipogonadizëm, hipofunksion i tiroideve;
6. Sistemi i gjakut: aleukocitozë, trombocitopeni, anemi e shkaktuar nga mungesa e hekurit;
7. Sistemi urinar: prostatiti, prostatomegali (zmadhim i gjendrës prostatike);
8. Sistemi i lëvizjes: shërimi i fakturave, hiper osteogjeni, dhimbje e thembrës, reumatizëm;
9. Oftalmi: katarakti, glaukoma, shikimin nga afër tek adoleshentët;
10. Sëmundje të lëkurës: herpes zoster, neurodermit, kruarje e lëkurës, ekzemë, dermatit kontakt, djegie dhe përvëlime si dhe plagë të ndryshme;
11. Sëmundja e kolagjenit: artrit rheumatoid, preiartrit i artikulacionit të krahut;
12. Shërimi pas kimioterapisë së kancerit dhe operacione të ndryshme;
13. Ka efekt të dukshëm mbi kujdesin zbukurues dhe të lëkurës.

Lampa me Spektër të Frekuencave

Përdorimi i aparaturës së përparuar të Spektrit të frekuencës, është një mënyrë e mirë për të shëruar dhimbjet e qafës, shpatullave, belit dhe këmbëve, si dhe tendosjet e muskujve.

Në perputhje me matjet e bëra prej teknologjisë moderne, trupi njerëzor rrezaton në mënyrë konstante valë elektromagnetike me valë të gjërë, të cilat mbulojnë rrugë të mesme të largëta të rrezeve infra të kuqe dhe valë milimetrike (të dobëta).

Aparati i terapisë i prodhuar përmes përdorimit të parimeve të bionikës dhe teknologjisë elektronike, mund të stimulojë më përafërsi spektrin e rrezatimin njerëzor, dhe gjatë punës, mund të transformojë energjinë elektromagnetike në bioenergji e cila mund të thithet më lehtë prej trupit të njeriut.

Masazhë

Në kuadër të kompleksit S.S.T.F.R Banja Nëna Naile përveq terapive të njohura fizikale ju ofrojmë edhe Masazhën Kineze.

Fizioterapia

Përveç terapive natyrale me ujë termomineral dhe peloidë, Spitali Special me Terapi Fizikale dhe Rehabilitim Banja Nëna Naile ofron edhe terapitë Fizikale.
Fizioterapia është shkenca e rehabilitimit. Fizioterapia është një profesion i kujdesit shëndetësor, i cili synon rivendosjen e lëvizjeve funksionale dhe rritjen e cilësisë së jetës për personat me dëmtime fizike, ose atyre me aftësi të kufizuara.
Fizioterapi përfshin vlerësimin, diagnostikimin, trajtimin dhe rehabilitimin e pacientëve në shumë specialitete: ortopedi-traumatologji, neurologji, reumatologji, pediatri, gjinekologji, kardiologji, pneumatologji, dëmtime sportive, etj….

Fizioterapia në Ortopedi
Fizioterapia merret me trajtimin e çrregullimeve dhe lëndimeve të sistemit muskulor dhe atij skeletik, duke përfshirë rehabilitimin post- kirurgjikal, ortopedik, torsionet, frakturat, dëmtimet sportive, si dhe amputimet. Trajtimi përfshin stërvitjen terapeutike, riedukimin neuromuskular, stimulimin elektrik të muskujve dhe ushtrime specifike.

Fizioterapia në Neurologji
Fizioterapia në neurologji është një fushë e fokusuar në punën me individë, të cilët
kanë çrregullime neurologjike. Këto përfshijnë:
• Dëmtimet cerebrale
• Paraliza të ndryshme
• Lëndimet e palcës kurrizore etj.
Këto janë dëmtime të vizionit, të ekuilibrit, të aktiviteteve jetësore të përditshme, të lëvizjeve, të forcës së muskujve dhe humbje e pavarësisë funksionale.

Fizioterapia në Reumatologji
Fizioterapia trajton pothuajse të gjitha sëmundjet reumatizmale, ku bëjnë pjesë:
• Dhimbjet e mesit
• Spondilo-artroza
• Artriti rheumatoid dhe shumë të tjera.

Fizioterapia në Pediatri
Fizioterapia në pediatri ndihmon në zbulimin e hershëm të problemeve shëndetësore tek fëmijët dhe përdor një shumëllojshmëri të gjerë të modaliteteve për trajtimin e çrregullimeve të lindura, ose të fituara të zhvillimit neuromuskular dhe skeletor.
Trajtimi përqendrohet në përmirësimin e aftësive motorrike, ekuilibrin dhe koordinimin, si dhe zhvillimin njohës e ndijor.

Fizioterapia në Geriatri (problemet e moshave të treta)
Fizioterapia ndihmon në mirëqenien e moshave të treta. Kjo moshë preket nga shumë sëmundje si artritet, osteoporoza, alzhaimer, parkinson etj., të cilat kërkojnë trajtim fizioterapeutik të domosdoshëm.
Fizioterapia trajton çrregullimet kardio-pulmonare, përfshirë:
• Atakun kardiak
• Post-kirurgjinë e koronareve
• Sëmundjet kronike obstruktive të mushkërive
• Fibrozat pulmonare.
Terapia manuale, që përdoret në këtë fushë bëhet për të ndihmuar në pastrimin e sekrecioneve të mushkërive.

Dëmtimet sportive
Roli i trajtimit fizioterapeutik në këtë fushë është shumë i nevojshëm. Trajtimi insiston në stërvitjen e tij me ushtrime speciale, rikthimin në gjendjen e mëparëshme të sportistit, për të parandaluar përsëritjen e dëmtimit.
Trajtimi fizioterapeutik bazohet mbi kërkimet shkencore dhe etikën mjekësore. Trajtimi udhëhiqet nga vlerësimi, bazuar në nevojat e pacientit, duke përdorur metoda teknike të ndryshme, që shërbejnë në përmirësimin e gjendjes. Përdoren teknika të trajtimit për të nxitur aftësinë dhe cilësinë e lëvizjes, për të ulur dhimbjen, për të rikthyer funksionin dhe për të parandaluar kufizimin e lëvizjeve. Punohet me programe të orientuara për mbarëvajtje shëndetësore dhe jetë aktive.
Duhet të ofrohen shërbime për të ruajtur dhe rivendosur aftësi funksionale dhe lëvizje maksimale.

Trajtimi terapeutik përfshin:
• Ushtrime të veçanta
• Terapi manuale
• Teknika të relaksimit
• Mobilizime
• Elektroterapi
• Këshilla të ndryshme.

FEATURED PACKAGES

Hotel Amenities

View Our Rooms

Each uniquely decorated room in our stately mansion has its own distinct personality.

Delicious Breakfast

Each uniquely decorated room in our stately mansion has its own distinct personality.

Treatments

Each uniquely decorated room in our stately mansion has its own distinct personality.

Play Outdoors

Each uniquely decorated room in our stately mansion has its own distinct personality.

Plan Your Wedding

Each uniquely decorated room in our stately mansion has its own distinct personality.

Accommodations

Each uniquely decorated room in our stately mansion has its own distinct personality.

Scroll to top Thirr Tani